ממרח טופו בטעם כבד
חומרים:
300 גרם טופו רך
1 כף רוטב סויה
2 בצלים גדולים פרוסים
2 שיני שום
שמן לטיגון
1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים או בוטנים
מלח, פלפל, אגוז מוסקט
מעט סילאן או דבש
יין אדום
אופן הכנה:
לייבש את הטופו מהנוזלים ולחתוך לקוביות.
לחמם את השמן לטגן את הבצל והשום עד שהבצל מזהיב, להוסיף את הטופו
והאגוזים, לפזר רוטב סויה ותבלינים ולהמשיך לטגן עד שמתקבל צבע שחום.
להוסיף יין ולהמשיך לאדות עד שהיין מצטמצם.
לערבל את הכל במעבד מזון לקבלת ממרח קרמי.
לטעום ולשפר טעם.
צורת הגשה מומלצת: "פטה" כבד על לחם קלוי מוגש עם ריבה.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |


