sujok_Fly
Triterra_Reishi_fly

כדורי קינואה בתבלינים מחממים

מאת: איילת בוקר נוה תזונאית טבעית ומנחה סדנאות בישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
Spirulife_Shocomaca_IN

חומרים:

1   כוס קינואה
2   כוסות מים
2   כפות שמן זית
1   כף זרעי כמון שלמים
1   כף זרעי כוסברה שלמים
1   כף קצח
1   כף זרעי חרדל שחור
1   כף מחוקה כורכום
מעט צ'ילי
מלח ים אטלנטי – לפי הטעם
מעט טחינה גולמית

 

אופן הכנה:

מבשלים את הקינואה עם המים עד רתיחה, מבשלים עוד 10 דקות, מכבים את האש ומשאירים מכוסה עוד 10 דקות, מעבירים למסננת, מניחים בצד.
מחממים את השמן במחבת כדקה, מוסיפים את כל התבלינים, מטגנים כ 2-3 דקות ואז מוסיפים את הקינואה המבושלת, מערבבים היטב, מעבירים לקערה ומניחים בצד.
מוסיפים מעט טחינה גולמית עד שניתן ליצור כדורים, מגישים על פרוסות בטטה מאודה או על עלי חסה קטנים.

 

מתכונים בריאים תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו