טופו מוקפץ עם אצת היג'יקי
חומרים:
150-200 גרם חבילת גבינת טופו
חבילת אצות היג'יקי
נבטים עבים
בצל, שום
ג'ינג'ר
רוטב סויה של לימה
פלפל שחור גרוס במכשיר גריסה ידני
אבקת צ'ילי, או טבסקו
כף שמן זית
אופן ההכנה:
לחתוך את הטופו לקוביות קטנות, להשרות אותן ברוטב סויה לימה למשך כשעה.
להקפיץ את הבצל אחרי חיתוך, רצוי בווק עם מעט שמן קנולה או שומשום. להוסיף את הטופו, אחרי שהעברנו אותו במסננת.
להקפיץ את הטופו עד שמשחים. לערבב כל הזמן מבלי לפגוע בציפוי הטופו.
להוסיף את התבלינים, ולבסוף להוסיף את האצות לאחר ששטפנו אותם במים וייבשנו אותם במגבת. להגיש חם.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |


