חיטה? בואו נשאיר אותה מחוץ לתפריט
מאת: ד״ר דלית דרימן
- מומחית לרפואת המשפחה ומומחית לרפואה אינטגרטיבית ופונקציונלית
למה כדאי לכם לוותר על החיטה בתפריט ולהימנע מדגנים נוספים כגון שיבולת שועל, תירס, אורז ושעורה?
ד"ר דרימן מסבירה בסרטון מטה מדוע מדובר לדעתה באחד המזונות המזיקים ביותר לבריאותכם.
רוצים לשמוע דעות של מומחים נוספים? קראו גם את המאמרים הבאים:
צפו בסרטון הבא להסבר המפורט של ד"ר דרימן:
צרו קשר עם ד״ר דלית דרימן