Spirulife_Shocomaca_fly
Spirulife_Shocomaca_fly

דג הליבוט בציפוי פריך

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
GOODMUV_IN

חומרים:

חופן עלי פטרוזיליה קצוצה
2 כפות שמן זית
3 שיני שום
6 סטייקים של הליבוט
כוס פירורי לחם / נבט חיטה
2 כפות מים
לחמם את הגריל.

אופן הכנה:

במעבד מזון מערבבים יחד פטרוזיליה, שמן, שום ו-2 כפות מים, עד שהכל קצוץ היטב, ומעבירים לקערית.
למרוח את פרוסות הדג בתערובת הפטרוזיליה ולצלות בגריל 3 דק'.
לערבב את פירורי הלחם לתערובת הפטרוזיליה הנותרת ולפזר על הדגים.
להחזיר לגריל ל-3 דק' נוספות, עד שהדג רך.

להגיש עם פלחי לימון.

גיוון:

אפשר לבזוק על הדג תערובות תבלינים ועשבים שונות, כגון:
חופן כוסברה קצוצה, 2 כפות מיץ לימון, 4 כפות שמן זית, פלפל אדום חריף (אם אוהבים), מלח ופלפל.
רוזמרין מהגינה, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו