גלידת תה מאצ'ה - בריאה, טבעונית וקלה להכנה
מתחילת הקיץ שאנחנו מחפשים את הגלידה שתעשה לנו טוב לגוף ולנשמה, והנה משהו שעוד לא ניסינו: גלידת מאצ'ה!
ראו כאן מתכוני גלידות קודמים:
גלידת המאצ'ה מבוססת על אבקת תה מצמחי מאצ'ה.
המתכון באדיבות חברת 22 קרבון מבית אירני סחר, שמייבאת את התה ומפרטת על יתרונותיו הבריאותיים של צמח המאצ'ה:
ערכיו התזונתיים
עשיר בנוגדי חמצון, מכיל כלורופיל, חומצות אמינו, ויטמינים ומינרלים.
סגולותיו
שתיית התה תורמת להורדת לחץ הדם, ניקוי רעלים מהגוף, אנטי אייג'ינג, הפחתה במשקל ושיפור הזיכרון והריכוז.
עדיפות על פני משקאות אחרים המכילים קפאין
התה מספק רמות אנרגיה גבוהות בכמות מופחתת של קפאין.
מתכון גלידת תה מאצ'ה
מצרכים:
חלב קוקוס – 400 מ"ל
2 בננות (עדיף קפואות)
5 כפות סירופ מייפל או סירופ אגבה
2 כפיות אבקת מאצ'ה
חופן נענע
איך מכינים?
טוחנים את כל המרכיבים יחד במעבד מזון / בלנדר, עד שמקבלים תערובת אחידה וחלקה.
יוצקים לקערה ומקפיאים למשך 3 שעות, עד לילה שלם.