Effect_Migdal
Effect_Migdal

פשוט חלומי: גלידת סורבה אפרסק ברוטב דובדבנים!

מאת: - שפית של רו-פוד ומרצה לתזונה ובריאות טבעית
כן בן אנד ג'ריס, לא בן אנד ג'ריס אנחנו תמיד בעד להכין את הגלידה שלנו בבית. גם מרענן וטעים וגם בריא וטרי
סורבה אפרסק

סורבה אפרסק

להכין גלידה בבית זה פשוט וקל, והרבה יותר בריא.

את המתכון הבא שמציגה דפנה אמון, ניתן גם להכין בבלנדר באמצעות מוט או מעבד מזון חזק.

לא השגתם דובדבנים? לא נורא. אפשר לוותר על הכנת הרוטב ופשוט להגיש עם קצת סילאן .

ECO_C_Inside

למתכוני גלידות ביתיות נוספים:

סורבה מנגו מרכיב אחד בלבד

גלידת בננה ואוכמניות

גלידת יוגורט פרג

לצפייה במתכון גלידת סורבה אפרסק:

 

צרו קשר עם דפנה אמון – בריאות ותזונה טבעית



    * שדות חובה


    השאירו תגובה: