חומרים:
2 כוסות אורז בסמתי
3 כוסות מים רותחים
1/2 כפית מלח
אופן הכנה:
לשטוף היטב את האורז ולנקז היטב את הנוזלים.
לקלות את האורז בסיר חם תוך כדי ערבוב, להוסיף את המים הרותחים והמלח, להביא לרתיחה, להנמיך אש ולהמשיך בישול,
כרבע שעה עד לספיגת הנוזלים.
אורז בר
1/4 כוס אורז בר
1/2 1 כוסות מים
לבשל את האורז במים עד לרכות.
להגשה:
לערבב את האורז הבסמתי עם האורז בר, להוסיף 1/4 כוס דובדבו מיובש או חמוציות,
ו- 1/4 כוס אגוזי המלך קצוצים קלויים קלות.
לחמם קלות ולהגיש חם.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |
מוצרים שאולי יעניינו אותך