Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

סלט אבוקדו ואגוזי מלך

מאת: המתכון באדיבות "חקלאי גרנות", המשווקת, מוכרת ומפיצה אבוקדו, ירקות ופירות לרשתות המזון
זמן קריאה: < 1 דקה
יום האבוקדו הבינלאומי הוא תזכורת נפלאה להוסיף את המרכיב הבריא הזה לסלט שלכם

סלט אבוקדו ואגוזי מלך. צילום: הדס ניצן

SmartKish_In

האבוקדו נמנה בין השומנים הבריאים, ומהווה מזון נפלא שמומלץ לשלב בתזונה בריאה. תוכלו לקרוא כאן בהרחבה על יתרונות האבוקדו.

בחודש יולי חל יום האבוקדו הבינלאומי, ולכבודו אנחנו משתפים אתכם במתכון לסלט קל ופשוט, עם שלל יתרונות בריאותיים.

למתכונים נוספים עם אבוקדו:

מרק קר של אבוקדו

חומוס גוואקמולי

מוס שוקולד אבוקדו

מתכון סלט אבוקדו ואגוזי מלך

מצרכים לכ-2-3 אנשים:

2 מלפפונים

2 עגבניות

בצל סגול קטן

אבוקדו אחד מוכן לאכילה "חקלאי גרנות"

5-6 חצאים של אגוזי מלך

כף שמן זית

רבע כפית סומק

חצי לימון סחוט

מעט מלח

חצי כוס קרוטונים מקמח מלא (אופציונלי)

הוראות הכנה:

חתכו את המלפפונים, העגבניות והבצל והכניסו לקערה.

הסירו את הקליפה של האבוקדו, חצו אותו לשניים והוציאו את הגלעין.

חתכו את האבוקדו לקוביות והוסיפו לקערה.

הוסיפו את אגוזי המלך והקרוטונים ותבלו בלימון, סומק, שמן זית ומעט מלח.

בתיאבון!

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו