Bari15_Fly
Jeliat_Fly

לחם טבעוני ודל פחמימה

מאת: המתכון באדיבות גולדי אלישר - מחברת הספר ומנהלת קבוצת הפייסבוק הכל זהב מתכונים ושיטת דלפ-קיטו לסוכרתים
זמן קריאה: < 1 דקה
אם עברתם לתזונה דלת פחמימה, אבל קשה לכם לוותר על הלחם, מסתבר שאתם ממש לא חייבים

לחם טבעוני ודל פחמימה. צילום: גולדי אלישר

SmartKish_In

להכין לחם בבית, כמעט תמיד יהיה עדיף על קנייה שלו בחוץ.

בלי חומרים משמרים, בלי כל מיני אותיות לא מזוהות ברשימת הרכיבים…

המתכון הבא של גולדי אלישר, נהדר במיוחד.

הוא גם טבעוני ודל פחמימה, וגם קל מאוד להכנה.

למתכונים נוספים של לחמי בריאות:

לחם עדשים ירוקות

לחם 100% כוסמת ללא גלוטן

לחמניות טחינה אווריריות

מתכון לחם טבעוני ודל פחמימה

מצרכים:

2 כוסות קמח שקדים

כפית אבקת אפיה

2 כפות שמן זית

5 כפות פסיליום

כוס מים

חצי כפית מלח

כפית שומשום

הוראות הכנה:

מערבבים את כל החומרים, מלבד השומשום, לעיסה אחידה.

משאירים 5 דקות למנוחה.

מניחים נייר אפייה על גבי תבנית.

יוצרים שתי כיכרות לחם מהעיסה ומניחים על גבי נייר האפייה.

מפזרים מלמעלה את השומשום.

אופים למשך כ-15 דקות בחום של 180 מעלות, עד שהלחמים משחימים.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו