עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ודלות פחמימה
גולדי אלישר הפכה לסוכרתית לאחר שנאלצה לעבור כריתת לבלב.
במטרה ליהנות מתזונה מגוונת ועשירה, היא החלה ליצור מתכונים למאכלים אהובים בגרסה דלת פחמימה ומחומרים המותרים לחולי סוכרת.
בכנס אוכלים בריא 13 הקרוב, היא מקיימת סדנה בה תלמד אתכם להכין קינוחים טעימים ודלי פחמימה בכמה דקות עבודה.
לפרטים נוספים ולקבלת הנחה מיוחדת ברישום לסדנה כנסו לאוכלים בריא 13 והקלידו בעת הרכישה את קוד הקופון: 1313
בינתיים, אתם מוזמנים ליהנות מאחד המתכונים הטעימים והמוצלחים שלה לעוגיות שוקולד צ'יפס.
למתכונים נוספים של גולדי אלישר:
מתכון עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ודלות פחמימה
מצרכים:
100 גרם שוקולד מריר 85%
200 גרם קמח שקדים
2 כפות שמן קוקוס
3 כפות סוויטאנגו או 15 טיפות סוכרלוז
כפית תמצית וניל/תפוז/אייריש
הוראות הכנה:
ממיסים את השוקולד עם שמן הקוקוס
מוסיפים את כל שאר הרכיבים
פורסים נייר אפייה על תבנית
יוצרים עיגולים מהעיסה ומניחים על גבי נייר האפייה
אופים כ-10 דקות עד רבע שעה בתנור על חום של 170-180 מעלות.
מוציאים לקירור
מומלץ לאחסן בקופסה אטומה