Triterra_Reishi_fly
GOODMUV_Fly

גולאש טופו

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
Triterra_Reishi_IN

חומרים:

300 גר' טופו, חתוך לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
1 תפוחי אדמה גדול, חתוך לקוביות כמו מלפפון לסלט
1 בטטה בינונית, חתוכה לקוביות כמו תפוח האדמה
1 גזר פרוס לטבעות דקיקות
1 גבעול סלרי, הגזע וגם העלים, קצוצים
4 שיני שום כתושות
¼ כוס שמן זית
2 כוסות מים
½ כוס רסק עגבניות
1 כפית מלח
½ כפית פפריקה מתוקה
½ חבילת פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

מחממים בסיר את שמן הזית
מוסיפים את הבצל והשום יחד, ומטגנים כמה דקות עד להזהבה קלה.
מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, הבטטות, הגזר, הסלרי ושתי כוסות מים.
מבשלים עד שכל הירקות מתרככים.
מוסיפים את רסק העגבניות, קוביות הטופו, הפטרוזיליה, התבלינים, המלח, הפלפל ופפריקה מתוקה לפי הטעם. מבשלים הכל יחד כרבע שעה על אש נמוכה.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו