Focus_10_fly
Spirulife_Shocomaca_fly

מיץ-עלים ירוקים

מאת: פט קרוקר וסוזן איגלס מתוך הספר "להוציא את המיץ"- הוצאת פוקוס
זמן קריאה: < 1 דקה
Triterra_Reishi_IN

1 מנה

תוכלו להחליף את העלים שבתפריט בחסה או בכרוב מסוג אחר.
השתמשו בסלרי או בגזר כדי לדחוף את העלים לפתח מסחטת המיץ.

חומרים:

1 חופן עלי תרד שטופים
1/8 כרוב מסוג קייל, שטוף
1 סלק (עם העלים) או לפת, שטופים היטב וחתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי שטופים
1 תפוח-עץ שטוף וחתוך לקוביות

אופן הכנה:

סחטו במסחטת מיץ את התרד, הכרוב, הסלק, עלי הסלק, הסלרי והתפוח. ערבבו הכול יחד ומזגו לכוס.

 

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו