Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

טעים להכיר את השפית ורד פרן

"האוכל הוא כמו לונה פארק גדול – יש כל כך הרבה אפשרויות להביע את עצמך, את היצירתיות, האמנותיות"
Bari15_In

ורד פרן, שפית, בעלת הסטודיו לבישול ואירוח, מנחת סיורים בשוק תלפיות בחיפה וסדנאות בישול. היא מתלהבת להתראיין ולדבר על הנושא האהוב עליה.

 

מה המאכל שאת הכי אוהבת לאכול?

"אני אוהבת הכל, אני לא חושבת שיש משהו שאני לא אוהבת. אני פשוט אוהבת אוכל Big Time"

 

מה האוכל המושלם לשבת בבוקר?

"תלוי בעונה. עכשיו בסתיו אנחנו אוהבים לאכול או יוגורט עם פירות וגרנולה שאני מכינה. בחורף זה פנקייקים מקמח אורז ושמן קוקוס, לחם ביתי מטוגן או דייסה עם חלב שקדים ושוקולד מריר".

 

תארי את ארוחת הבוקר הממוצעת שלך

"מיץ סחוט או שייק בבוקר או תפוח ותמר"

 

איזה מיתוס הכי גדול על תזונה את מכירה?

"שדיאטטי זה בריא"

 

איזה מאכל מעלה לך הכי הרבה זיכרונות?

"דגים, מזכיר לי את סבתא שלי – קציצות דגים, דג מרוקאי. היא היתה עושה מלא דגים והם היו מאוד טעימים"

 

מה בחיים, אבל בחיים לא תאכלי?

"חרדל"

 

איזה אוכל תיקחי איתך ליום ארוך ולא צפוי?

"אני מכינה קרקרים מכוסמת והם מגיעים איתי לכל מקום".

 

מה החטא האהוב עליך?

"אני מאמינה בחטאים וחושבת שהם יכולים להיות מעולים; מה היינו עושים בלי החטאים הקטנים? אני מאוד אוהבת בצקים. אני לא אוכלת אותם, אבל לפעמים אני מתפתה"

 

במי לבחור, דיאטנית קלינית או נטורופתית?

"נטורופתית"

 

מה דעתך על המשפט? "זה לא מה שאת אוכלת אלא מה שאוכל אותך?"

"אני לא מתחברת לזה. האוכל הוא מקור להנאה גדולה ובסיורים שלי אני רואה איך אנשים מתחברים דרך אוכל. כשהייתי ילדה בת שנה-שנה וחצי הייתי מגיעה למסעדות ומתרגשת כולי, עד היום זה מרטיט לי את הלב ומרגש אותי, ואני שמחה שאני לא היחידה. אוכל מרגש אותי ואני רוצה להעביר את זה לאחרים, שגם הם יתרגשו מאוכל"

 

המתכון המנצח של ורד – פנקייק כוסמת

תוכלו להכין אותו בגירסא טבעונית או עם ביצים.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו