Bari15_Fly
Jeliat_Fly

קריספיתה

מאת: טעמיים כי טוב
זמן קריאה: < 1 דקה
פיתות טחינה במעטה פריך ובטעם ממכר. ההכנה קלה ומתאימה לאירוח ולארוחה משפחתית מענגת.

הקריספיתה. צילום: טעמיים כי טוב, הצצה למטבחים של אורן בקר ונורית פלד

SmartKish_In

אם אתם מעוניינים להגיש בארוחת הערב מעדן מלא טעם ובריאות, כדאי שתכירו את הקריספיתה הקלה להכנה

 

מצרכים

לקריספיתה:

 

למלית:

לקישוט: קוביות אבוקדו, עלי כוסברה טריים, עירית קצוצה וקליפת ליים או לימון מגוררת

 

אופן ההכנה:

 

 

המתכון באדיבות חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל וטעמיים כי טוב, הצצה למטבחים של אורן בקר ונורית פלד.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו