Focus_10_fly
Focus_10_fly

קינואה ברוטב בולונז צמחוני

מאת: מיכל אשל דיאטנית קלינית, רופאה סינית ומנחת סדנאות בישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
Spirulife_Shocomaca_IN

חומרים:

כוס קינואה
קישוא
גזר
מעט ברוקולי
בצל
חבילת שעועית ברוטב עגבניות
חבילת עגבניות מרוסקות בקופסה
חבילת טונה במים
זיתים שחורים
עגבניות מיובשות
מלח ים
עלי בזיליקום ואורגנו טריים

 

אופן הכנה:

קינואה- על כל כוס מוסיפים ככוס וחצי מים ומעט מלח,
מרתיחים ומבשלים כ- 15-20 דקות עד שמוכן.

לרוטב:
חותכים לרצועות קטנות- קישוא, גזר, מעט ברוקולי
מטגנים במעט שמן קנולה זית או בצל חתוך.
מוסיפים את הירקות החתוכים, מערבבים היטב ומבשלים מעט.

מוסיפים:
2 חבילות שעועית ברוטב עגבניות
חבילת עגבניות מרוסקות בקופסה חתוכות
חבילת טונה במים, זיתים שחורים חתוכים כ- 10-20.
עגבניות מיובשות כ- 8 יחידות, מלח ים
עלי בזיליקום ואורגנו טריים.

לבשל הכול במחבת.

 

מתכונים בריאים  תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו