עמוד הבית > גישות תזונה > ראו פוד > תאכל זבל, תרגיש זבל תאכל זבל, תרגיש זבל תשאירו ערימת זבל לשבוע ותראו מה קורה לה. אז מה אתם חושבים שקורה בגוף של מי שאוכל זבל כבר הרבה מאוד שנים? שירלי בר מסבירה מה עושים עם זה > מוצרים שאולי יעניינו אותך אומגה 3 ליפוזומלית Richer קקאו טבעי נא אורגני אורגינל מפרו | אבקה סטרס סטופ איבחון נטורופתי אישי Thymoquin 3% - שמן קצח + ויטמין D בנוסף אולי תאהב/י חצילים בלימון בלי טיפת שמן "כבד את גופך באמצעות המזון אותו אתה צורך ולמד להקשיב לו כשהוא מדבר אליך" ד"ר עדיאל תל-אורן – התזונה שמחזירה אותנו לטבע רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו סמדר בורלא31.12.12 להגיב לא ברור המיצרכים חבל שאין מתכון מלווה שאפשר להדפיס אפשר לקבל עדנה31.12.12 להגיב טעים להפלא . אני עושה את זה קצת שונה .לא הצלחתי להבין איזה עלים את שמה . וכדאי להסביר מהי הספירולינה למתחילים שלא מכירים ומה היא עושה. צביה13.02.13 להגיב מעוניינת בסדנת בישול בתל אביב. ועשית לי חשק להוציא מהארון את המסחטה ולהכין את הפלא שהכנת.
עדנה31.12.12 להגיב טעים להפלא . אני עושה את זה קצת שונה .לא הצלחתי להבין איזה עלים את שמה . וכדאי להסביר מהי הספירולינה למתחילים שלא מכירים ומה היא עושה.
צביה13.02.13 להגיב מעוניינת בסדנת בישול בתל אביב. ועשית לי חשק להוציא מהארון את המסחטה ולהכין את הפלא שהכנת.
לא ברור המיצרכים חבל שאין מתכון מלווה שאפשר להדפיס אפשר לקבל
טעים להפלא . אני עושה את זה קצת שונה .לא הצלחתי להבין איזה עלים את שמה . וכדאי להסביר מהי הספירולינה למתחילים שלא מכירים ומה היא עושה.
מעוניינת בסדנת בישול בתל אביב. ועשית לי חשק להוציא מהארון את המסחטה ולהכין את הפלא שהכנת.