אורז עם ירקות
חומרים:
1 כס אורז מלא
2 כוסות מים
1 בצל קצוץ
1 גזר מרוסק
1 עגבניה קצוצה
1/2 כוס אפונת גינה (אפשר של סנפרוסט)
2 כפות פטרוזילה קצוצה
1 כפית שמן קנולה בכבישה קרה
1 כפית מלח ים אטלנטי
אופן הכנה:
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
לטגן קלות את הבצל בשמן
להוסיף את יתר הירקות ולטגן טיגון ערבוב קל עם גז נמוך וסיר מכוסה במשך כ 3-4 דקות
להוסיף אורז, מים ותבלינים
להביא לרתיחה ולהמשיך להרתיח ללא מכסה עד שהמים מגיעים לגובה התבשיל
לכסות, להנמיך גז, לבשל במשך 45 דקות.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |


