GOODMUV_Fly
Briaa_Nov_Fly

עוגת בננה

מאת: ורד לב נטורופתית N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
Briaa_Nov_IN

חומרים:

1/3 חבילת חמאה
1/3 1 כוסות סוכר חום
2 ביצים משוקשקות
כוס בננות מעוכות (אפשר פשוט לשים את כל האשכול, למי שאוהב כמובן)
2/3 1 כוסות קמח מלא
2 כפיות אבקת אפייה
מעט מלח
כפית קינמון (למי שאוהב)
1/2 כוס צימוקים
1/2 כוס אגוזים קצוצים (מלך, פקאן, לוז ואפילו צנוברים!)
תוספת אפשרית: שוקולד צ'יפס במקום או בתוספת לצימוקים/ משמשים מיובשים חתוכים/ דבלים קצוצות

אופן ההכנה:

מתחילים בתנור- מחממים לחום בינוני ( 180 מעלות)
טורפים את החמאה והסוכר.
מוסיפים את הביצים והבננות ומערבבים היטב.
מערבבים יחד את החומרים היבשים ומוסיפים אותם לבלילה (לעצלנים- אפשר לשפוך הכל כבר לבלילה ולערבב).
מערבבים הכל היטב!
מוסיפים את הצימוקים, האגוזים ואת התוספות אם בוחרים בהן.
אם נראה שהבלילה יבשה מדיי, אפשר להוסיף לה מעט מים/ מיץ/ חלב סויה וכו'.
שופכים ומשטחים בתבנית מרובעת משומנת או ב-2 תבניות ארוכות.
אופים 30-40 דקות, או עד שקיסם שהוחדר למרכז העוגה יוצא נקי ויבש.

אפשר לאכול כך, אולי קצת לצנן. אפשר גם לצפות בדבש או ציפוי אחר, אם רוצים.
מניסיון, העוגה נאכלת כל כך מהר שעד שחושבים על הציפוי כבר לא נשאר מה לצפות.


מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |  

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו