פשטידת פטריות ובצל
חומרים:
רבע קילו פטריות טריות (ניתן לשים במקום פרחי ברוקולי קפואים שהפשירו)
2 בצלים
1 כוס קוואקר (שבולת שועל)
1 יוגורט
1 שן שום (לפי הטעם)
3 ביצים
3 פרוסות טופו טבע – מוצרלה (כמו גבנ"צ)- לא חובה
כף חמאה או 2 כפות שמן קנולה אורגני
פלפל מלח – לפי הטעם
1 כף אבקת מרק בצל טבעית מבית טבע ללא מונוסדיום גלוטומט
אופן ההכנה:
מחממים את התנור למשך 10 דק' לחום בינוני (100 מעלות)
בינתיים מטגנים את הבצל והשום בחמאה או בשמן בסיר
מוסיפים את שאר החומרים לתבשיל פרט לטופו.
מכניסים תבנית עם נייר אפייה מרוח במעט חמאה או שמן קנולה לתנור ואת הבלילה שבישלנו.
לאחר 35 דק אפייה מפזרים את הטופו על הפשטידה ואופים עוד 10 דק.


