גרנולה
חומרים:
3 כוסות שיבולת שועל
2 כוסות קוואקר מהיר הכנה
2 כפות קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כוס אגוזי מלך שבורים
1 כוס שקדים חצויים
1/2 כוס זרעי חמניות
5 כפות שמן קנולה
3/4 כוס דבש
1 כוס צימוקים
אופן הכנה:
לחמם תנור ל–º150.
בקערה גדולה לערבב את כל שבעת החומרים הראשונים,לצקת מעל את השמן ולערבב היטב.
להעביר את התערובת לתבנית אפייה משומנת ולאפות במשך כ- 10 דקות.
להוציא מהתנור, לערבב את התערובת ולהחזיר לאפייה למספר דקות נוספת, לערבב מידי פעם.
בתום האפייה להחזיר את התערובת לקערה, להוסיף את הדבש ואת הצימוקים ולערבב היטב.
לצנן ולשמור במקרר בקופסה סגורה.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

