ממרח שעועית שחורה- רול מקסיקני
מאת: הילה נוה, נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
אופן הכנת הרול המקסיקאני
על טורטיה נמרח ממרח שעועית שחורה ומעל נפרוס פרוסות עגבניית, מלפפון, אבוקדו ונעטר בנבטים וחסה.
אופן הכנת ממרח השעועית השחורה:
נעביר למעבד מזון 1 כוס שעועית שחורה מונבטת ומבושלת עד ריכוך, 1 כף שמן זית, 1/2 כפית מלח הימלאיה וקורט פלפל שחור. לאוהבי הכוסברה ניתן להוסיף כמה גבעולי כוסברה.
מעבדים עד לקבלת ממרח אחיד ושומרים בצנצנת במקרר. (ממרח זה יחזיק במקרר עד 3 ימים).