GOODMUV_Fly
Focus_10_fly

קציצות דג מרלוזה

מאת: זהורית שייחי תזונאית קלינית
זמן קריאה: < 1 דקה
Briaa_Nov_IN

חומרים:
 
500 גרם דג מרלוזה
3 בצלים גדולים
2 גזרים
2 תפוחי אדמה
3 שיני שום
חופן פטרוזיליה
חופן שמיר
מספר עלי נענע
מעט טימין
1/4 כפית פלפל לבן
1/4 כפית מלח
2 ביצים
1/4 – 1/2 כוס נבט חיטה 
 
אופן הכנה:


לטחון את הדג עם הירקות ועשבי התיבול במטחנת בשר.
להוסיף תבלינים, ביצה ונבט חיטה לפי הצורך.
להרטיב את הידיים וליצור קציצות מאורכות ולהניח בתבנית אפייה משומנת.
לאפות בחום בינוני, 15 דקות, להפוך ולאפות עוד מספר דקות.
 
מומלץ להגיש עם טחינה.


מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו