סירופ מיפל
מאת: ד"ר ג'וזף מרקולה וד"ר קנדרה דגן פירסל מתוך הספר הונאה מתוקה בהוצאת פוקוס
זמן קריאה: < 1 דקה
סירופ מייפל מכיל 90% סוכרוז, ולכן הוא כמו סוכר לבן בטעם מייפל. מרבית הוויטמינים והמינרלים שבו נהרסים בתהליך החימום.
שימוש בסירופ מייפל
ניתן להשתמש בסירופ מייפל במגוון מתכונים, כולל דברי מאפה. כשהוא משמש תחליף לסוכר יש להשתמש ב-¾ כוס מייפל במקום כוס סוכר. סירופ מייפל צריך להישמר במקרר.
ענייני בטיחות
אם מחליטים להשתמש בסירופ מייפל יש לוודא שזהו המוצר האורגני ללא פורמלדהיד, כימיקל רעיל שנעשה בו שימוש רב במותגים מסחריים של סירופ מייפל.