Nikui_Fly
bari14_Fly

3 דרכים לשפר את התזונה של המטופלים שלכם

מאת: - לחם פלא
בין אם אתם נטורופתים, מטפלים בצמחי מרפא או תזונאים, בוודאי חשוב לכם להעניק את המיטב למטופלים. איך להתמודד עם הקושי של המטופלים שלך ליישם את התפריט שהענקת להם?
bari14_In

בקליניקה, במפגש 1 על 1, הכל נראה טוב – האדם שהגיע לייעוץ אצלך בקליניקה מבין שצריך לשנות משהו, שהתזונה ואורח החיים דורשים שדרוג ושמה שאתם מציעים לו הוא בריא וישפר את החיים.

אבל אז המציאות מכה בפנים: העומס, הסטרס היום-יומי, המחסור בזמן להכנת אוכל בריא והרעב שתוקף ויכול להוביל אותם להתנפל על בורקס, למרות שהם כל כך רוצים לעקוב אחרי התפריט שבניתם להם.

זה לא פשוט ליישם תפריט, במציאות שרובנו חיים בה. אבל האם זה אומר שצריך לתת למטופלים להיכנע לבורקס? לנשור מהתכנית שבניתם להם? ממש לא!

 

טיפ # 1 להילחם ברעב באמצעות תכנית מגירה חכמה

זה לא משנה לפי איזו שיטה אתם בונים את התזונה שלכם, בוודאי שמעתם על החשיבות של ארוחת הבוקר. אלא אם כן אתם דוגלים בשיטת הצום לסירוגין, סביר להניח שהסברתם למטופלים את חשיבות ארוחת הבוקר. וודאו שאתם מעניקים להם אופציה טובה ומשביעה שתשמור עליהם שבעים ורגועים עד שעות הצהריים.

מטפלים רבים ממליצים להעניק למטופלים "תכנית ב" – אם לדוגמא הצעתם להם להכין שייק והם ממהרים ולא מספיקים להכין לעצמם ביום מסוים, אולי כדאי שיהיו להם במשרד אגוזים, פירות ואבוקדו? מדובר בהמלצה לשם הדוגמא בלבד, זה לא משנה מה השיטה שלכם, תמיד כדאי שתהיה תכנית מגירה ושיחכה להם במשרד פתרון משביע וזמין, לעת חירום.

 

טיפ # 2 להכין לנפילה

כולנו בני אדם, לכולם יש נפילות, וגם המטופל עם המוטיבציה הכי גבוהה, התקציב הכי גבוה לאוכל בריא והכי הרבה זמן להכין סלטים יש לפעמים נפילות.

מטופלים רבים מתלבטים האם לדבר מראש על הנפילות, הם חוששים מ"אפקט פיגמליון" ואומרים שאולי אם הם יעלו את נושא הנפילות, זה יהפוך אותן ליותר נפוצות ויגרום לאזהרה להפוך למציאות. יש כאלו שבוחרים לומר למטופלים לפנות אליהם בכל דילמה, ומקווים שהם יתקשרו אליהם או יכתבו להם בעת נפילה, אחרים מעדיפים להכין מראש "יום ניקוי" או "יום קיזוז" שנועד ליישום ברגע שהיתה נפילה. תחשבו מה מתאים לכם, אבל חשוב שאם המטופלים שלכם כושלים ביישום התכנית, יהיו להם הדרכים לחזור לדרך הישר.

 

טיפ # 3 הקלו את המעבר באמצעות מזונות שמוכרים למטופל שלכם

המעבר לתזונה שונה יכול להיות מפחיד ומאתגר לרבים. איך אפשר להנגיש את התזונה הבריאה ולעשות את החיים של המטופל יותר קלים וברורים? התשובה מתחילה במזונות שהוא כבר מכיר.

כולם מכירים את הטיפ של הנגשת השייקים באמצעות המתקה (עם פירות או סילאן) בתחילת הדרך, כדי שיתרגלו לטעם ויתחילו לשלב את ההרגל הבריא בחיים. אבל קיימות טקטיקות נוספות שמסייעות להכניס לחיים הרגלים חדשים. אחת מהן היא לבחור בפורמטים של מזון שמוכרים ללקוח שלכם, אבל שהוא יותר בריא.

איך אפשר להנגיש את התפריט החדש למטופלים, באמצעות המוכר והאהוב?

 

הכירו את לחם פלא

אז איך לשדרג את התזונה של המטופלים שלך ולהרגיע אותם עם פתרון מוכר בצורת לחם? לחם פלא לא רק עשיר במרכיבים מזינים, אלא גם מכינים אותו בשיטה ייחודית. אין בו שום חומרים משמרים או מלאכותיים. להבדיל מלחם רגיל, שבמצב הנורמלי שלו אמור להיות מקמח, מים ומלח, הלחם הזה הוא מדגן מלא ולא מפירוקים ומהרכבות שלו, כאשר ברשימת הרכיבים תמצאו רק דגנים מלאים וקטניות מונבטות, בתוספת קמצוץ מלח.

 

למה לחם פלא הוא בחירה טובה למטופלים שלך?

 

כעת מטפלים יכולים להפנות את המטופלים שלהם לאופציה תזונתית שהיא ממש תחליף ארוחה מבחינת הטעם, ההרגשה והערכים התזונתיים.

מעכשיו המטופלים לא יוכלו לומר לך שהם עסוקים מידי, כי האופציה של לחם שאפשר לקחת לכל מקום "סוגרת את הפינה" ומאפשרת להם לשמור על תזונה בריאה גם ביום עמוס. שילוב לחם בריא וטעים שומר על המטופלים שלך יותר שבעים ומרוצים, כך שסביר יותר שהם יצליחו לשמור על התפריט לאורך זמן.

מטפלים רבים כבר מרגישים כיצד שילוב לחם פלא בתפריטים שלהם משדרג את תהליך העבודה ומקפיץ את אחוזי ההצלחה של הלקוחות – המטופל נהנה מכריך או טוסט בעוד שהוא מקבל האיזון התזונתי שהוא כל כך זקוק לו – דגנים מלאים, קטניות מונבטות, סיבים תזונתיים וחלבונים שמשדרגים את התזונה היומיומית.

 

לחם פלא – לא סתם לחם אלא אוכל אמיתי!

לחמי הפלא הטעימים והמשביעים של לחם פלא מכילים חלבון מלא ממקור צמחי, מותפחים בעזרת שאור (מחמצת), ונעשים בעבודת יד.

ללא שמרים מתפיחים או משמרים, ללא תוספת סוכר וללא שמן.

זהו לחם חדשני על בסיס מסורתי. הוא מכיל אך ורק דגנים מלאים, ללא גלוטן, קטניות מונבטות ופשתן או צ'יה גרוסים ונלושים באבן ריחיים בטמפ' נמוכה ומותססים בדרכים מסורתיות. אלו יוצרים לחם מזין, עשיר בחלבון מלא ממקור צמחי וסיבים תזונתיים.
זהו מזון קרוב ביותר למצבו הטבעי של חומר הגלם הצמחי, לכן מעניק לו איכות תזונתית גבוהה במיוחד.

 

סדרת הלחמים מתעדכנת כל העת ופיתוחים חדשים נעשים בעזרת נשות ואנשי מקצוע מתחומי התזונה והרפואה כמענה לצרכים ייחודיים של מטופלים ומחלות שונות (אי סבילות לגלוטן, סוכרת, תפקוד בלוטת התריס, מחלות מעי דלקתיות ועוד).

 

לחם פלא טבעוני, מיוצר בסביבה נקייה מהאלרגנים העיקריים המוכרים על ידי ארגון הבריאות העולמי. יש לאחסן את הלחמים בהקפאה, והם מושלמים לכריכים ולטוסטים.

צרו קשר עם לחם פלא



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו