GOODMUV_Fly
Triterra_Reishi_fly

סלט טבולה על בסיס קינואה

מאת: איילת בוקר נוה תזונאית טבעית ומנחה סדנאות בישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
sujok_IN

חומרים:

1     כוס קינואה מבושלת (הנחיות לבישול במתכון הקודם)
1     כוס פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס סלרי קצוץ דק
חצי כוס כוסברה קצוצה דק
מעט נענע קצוצה
2     צנוניות מגורדות
1     מלפפון קצוץ דק
מיץ מלימון גדול
5-6 זיתי קלמטה קצוצים
3    כפות שמן זית
מעט מלח ים

אופן ההכנה:

כאשר הקינואה מתקררת מעט, מסננים ומוסיפים את שאר החומרים. מערבבים היטב ומתקנים תיבול אם צריך.

***  אפשרות –  לשני המתכונים ניתן להוסיף חצי כוס מאש מונבט או מבושל לקבלת חלבון מלא.

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו