Nadar_Fly
Nikui_Fly

מתכון דלעת בתנור - תוספת בריאה וטעימה

מאת: המתכון באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
יש מתכונים שכמה שהם מהירים, ככה הם בריאים וטעימים. מתכון הדלעת של חלי ממן הוא בדיוק כזה

מתכון דלעת בתנור של חלי ממן. צילום: יח"צ

himalayaKrem_IN

איזה כיף זה שכולם מתענגים על משהו שהכנת בצ'יק צ'ק.

אם חיפשת מתכון לתוספת מתאימה לארוחת החג, וחשוב לך שתהיה גם בריאה – זה המתכון בשבילך.

למתכוני בריאות נוספים המתאימים לארוחת החג:

עוגת תפוחים ורימונים

בצלצלים ממולאים מתקתקים ברוטב רימונים

קרפצ'יו דלעת מתוקה

מתכון דלעת מתובלת בתנור

מצרכים:

1  ק"ג דלעת

2 ענפי תימין

כפית זרעי כוסברה מרוסקים

2 כפיות שמן איכותי

מלח ופלפל

הוראות הכנה:

קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות

מערבבים בקערה את כל החומרים, כך שהתבלינים יצפו היטב את קוביות הדלעת.

אופים כחצי שעה-שעה.

הדלעת מוכנה כשהיא שחומה ורכה.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו