EatSane_Migdal
ECO_C_Migdal

קרפצ'ו דלעת מתוקה

מאת: שלי לרון, שפית משק ברזילי, מסעדה צמחונית אורגנית במושב ירקונה

קרפצ'יו דלעת (מנה ראשונה, ל-3-4 סועדים מאושרים)

מצרכים:

חתיכת דלעת במשקל 300-400 גרם

למרינדה:
שמן זית מעולה
מיץ מחצי לימון
2 שני שום כתוש
מלח
פלפל שחור

Mankai_Article

להגשה:
נבטי חמנייה
גרעיני דלעת קלויים
חומץ בלסמי איכותי

אופן הכנה:

1. פורסים את הדלעת לפרוסות דקות אך רחבות ככל הניתן ומשרים במרינדה לחצי שעה לפחות.

2. מגישים על צלחת הגשה יפה ובמרכז הצלחת מניחים חופן נבטי חמנייה. בוזקים מעל חומץ בלסמי ומעט מנוזל המרינדה, מפזרים גרעיני דלעת ואוכלים בתיאבון.

 

השאירו תגובה: