Bari15_Fly
Liat_Fly

מרק עשיר של פטריות

מאת: - יועצת מוסמכת לאורח חיים בריא בוגרת המכון לתזונה אינטגרטיבית ניו יורק
פטריות מעניקות טעם עשיר ועמוק עשיר למרקים ולתבשילים. מומלץ מאד לשלב סוגים שונים של פטריות!
Bari15_In

המרכיבים

 

אופן ההכנה

אם משתמשים בפטריות פורצ’יני משרים אותן בקערת מים רותחים לכ-1/2 שעה.

מחממים בסיר שמן קוקוס ושמן זית. מוסיפים כרישה, בצל ושום ומאדים כ-5 דקות, עד לריכוך. מוסיפים את הגזר. מצרפים את הפטריות החתוכות והנקיות (אפשר לוותר על הרגלים). מטגנים עד שהפטריות מתרככות והכל מריח מעולה.

מוזגים  את כוסות המים, הציר והחלב קוקוס, אפשר להוסיף מעט יין לבן. מסננים את הפורצ'יני ממי ההשריה, קוצצים ומוסיפים למרק. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים כ-35 דקות. טוחנים את המרק (מומלץ עם עם בלנדר מוט) עד למרקם הרצוי. מתקנים תיבול.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו