חומרים:
1 כף ממרח שקדים "שקדיה"
1 כף טחינה גולמית
1 כפית שטוחה מולסה
1 כפית דבש (כהה שלא עבר חימום)
3-4 כפות מים
1/2 כפית לימון
מעט קינמון, ציפורן זנגויל (אפשר בלי למי שלא אוהב)
אופן ההכנה:
לערבב שקדיה טחינה ומולסה בכפית. להוסיף בהדרגה מים ולימון.
להשתדל שלא לצרוך הכל בבת אחת.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |
מוצרים שאולי יעניינו אותך