Bari15_Fly
Jeliat_Fly

תמות נפשי עם הווירוס

מאת: ד"ר אריה אבני
זמן קריאה: 3 דקות
לד"ר אריה אבני יש את עשרת הדיברות ללוחמה יעילה וזולה בשפעת: זה מתחיל בשמן קוקוס ומי חמצן ונגמר בסודה לשתיה עם חומץ תפוחים. גזרו ושמרו
Insta_Inside

אסכם את העסק בכמה מילים – פחד הוא מקדם המכירות הטוב ביותר. התקשורת בידיים הלא נכונות מסייעת לזריעת הפחד. השם עימדי וגם המידע – או אז לא אירא רע.

אז מהי בעצם שפעת?

מחלה הנגרמת ע"י נגיף, זהה בכל האנשים בפרק זמן נתון, המוגדר כמגיפה קטנה או גדולה יותר. ואם הנגיף זהה לחלוטין עד כי בא לבכות, מדוע ורד מתה ובעלה שהיה איתה בחייה, עדיין בחיים?

אם הנגיף זהה וה-outcome (התוצאה הסופית) שונה לחלוטין (ההוא מת וההוא חי), ברור שמשהו חייב להיות שונה. השוני הוא במצב החיסוני בקולט הנגיף.

ולכן, בטרם נחשוב על החיסון או טמיפלו או השד יודע מה שמציעים בעלי ההון בעלי מפעלים לייצור של חומרים עוברים לסוחרים ברפואה (הנקראות "תרופות"/"חיסונים"), כדאי לשאול מה עושים כדי לחזק את המערכת החשובה כל כך להגנה מפני כל אויב וצר.

בכמה מילים על המחלה עצמה

הנגיף נקלט.
הנגיף מתמקם.
הנגיף משתולל.
החיסון קולט אויב.
החיסון תוקף.

אז המחלה מתבטאת בתחילה במשהו קטן, אי נוחות, Dis-ease. אחר כך היא מתפרצת.

אז מה יש לנו בסל התלונות:
חום וגם תיתכן תחושת קור עד צמרמורת. תשישות. כאבי ראש, וכאבי שריר/ פרקים/עצמות ובייחוד כאב גרון. נזלת או דמעת. שיעול.

משפעת מת רק מי שמצבו החיסוני על הפנים. ואותם אלה שחיסוניותם נמוכה ימותו יותר בסתיו ובחורף, כי יש פחות שמש ורמת ויטמין D יורדת, ועם הירידה, יורדת החיסוניות.

אז מה עושים, אם מצליחים להתעלם מהתקשורת, שאינה תומכת בריאות אלא רווחים לתעשיית ה"תרופות"?

 כל כפית סוכר מחלישה את החיילים הלוחמים שלכם

1) מעלים את החיסוניות בצמצום דרסטי בצריכת סוכר. כל כפית סוכר הורסת את הנויטרופילים, שהן כדוריות הדם הלבנות, ה"אשכנזיות", הלוחמות כנגד פולשים ונוהגות כמו "שהידים" – תמות נפשי עם הוירוס. אז, ידידי הקוראים, בלי משקאות ממותקים.

2) בלי מוצרי חלב, וכל מי ששמע עלי וקרא את "שוטי החלב" או את "עזב ת'עטינים שלי", יודע את דעתי על "הרוצח בלבן". מוצרי חלב פוגעים אָנושות בחיסוניות, וגם בלב, לאחר דלקת בגרון. שהרי אין דלקת גרון סטרפטוקוקלית ללא חשיפה מוקדמת למוצרי חלב. תשאלו את שחר מקציר.

3) איכלו שום (3-6 שיניים ביום), כרכום (כפית ביום) ושמן קוקוס בתולי בכבישה קרה ואורגני (2 כפות בבוקר  ו-2 כפות בערב. כן, שמן קוקוס הוא רוצח ללא רחם של כמה נגיפים לא סימפטיים, כמו נגיפי שפעת ואיידס).

עד כה רשמתי הנחיות שנועדו לחיזוק מערכת החיסון, בייחוד כדי לקלקל לנגיף השפעת את התוכניות, אם היו לו כאלו.

כמעט שכחתי:

4) הקפידו לישון היטב. אל תבזבזו זמן על קריאת עיתון או צפייה בטלוויזיה, שאין לה כמעט כל ערך מוסף. הסיבה היחידה לדחיית השינה הוא ההחלטה להתייחד, ואם כבר, זה חייב לכלול, כמו שדורשות הנשים הנבונות, גם משחק מקדים. או כמו שכתבו המפגינות בשוק הכרמל: 4Play or 4Get והמבין יבין כי אין לי זמן להתעכב על הדברים החשובים בחיים. לא יתכן שחצי עולם בא על סיפוקו והחצי השני יחלום על גבר אחר.

5) לרחוץ ידיים. סבון ומים. את המוצרים היקרים השאירו לעשירים. מים וסבון. הידיים הם אתר הנחיתה של מרבית הנגיפים והחיידקים, קודם החדירה לגופנו.

6) מי חמצן. מה ששמעתם! רוצו לקנות מי חמצן מבית מרקחת, 3%, הכי פשוט, בבקבוק כהה, גג הלכו לכם 10 שקלים, ואני טוען שלא רק שלא הפסדתם, אלא זכיתם, הרווחתם, בייחוד במפגש עם השפעת.

יש שתי גישות לשימוש במי חמצן אלו, שמשרד הבריאות לא ימליץ כי לא יהיה פה ביזנס או תזרים מזומנים מרשים. כסף קטן לא מעניין גדולים. אם אתם הולכים למסיבה רבת "נושמים ונושפים" או כנס או סתם חתונה דחוסה, בטרם תסעו תדחפו 3 טיפות לכל אוזן חיצונית. מטפטפים לימין, מוטב בשכיבה, מחכים לחֵירשות קצרה, קולות בִעבוע (או לא) באוזן ואחרי דקה משנים צד ומטפטפים לאוזן השנייה. מחכים דקותיים ורצים חיש רגליים, לאותו מפגש הכרחי.

זו הרפואה המונעת, בטרם באה השפעת

ואם השפעת באה? מרגישים את פלישת החולשה, החום העולה, הכאב המגיע, התשישות המזדחלת ואיתה הנזלת, והשיעול? מתחילים בשלוש או ארבע טיפות לכל אוזן, ואחר כך כל שעתיים, עוד פעמיים או שלוש.

למהדרין, והרי תמיד ימצאו קוני אתרוגים, אפשר להוסיף לאוזן המתלחלחת גם טיפת תמצית אכיניצאה. טיפה שכזו עשויה לעזור גם באוזן.

אגב. הטיפול במי חמצן הוא נורא ישן. הוא הוצע כבר בשנת 1928על ידי ד"ר ריצ'רד סימונס וקמו לשיטה אוהדים רבים, כולל שרי בריאות, שעשו לביתם אך בעקבות לחץ המנכ"לים נאלצו לא לפרסם את ההצלחות בטיפול בבני ביתם, וקרוביהם, וידידיהם, ומוקירי זכרם.

7) בסוף שנות השמונים, כששהיתי שנה במחלקה הכירורגית בצפת, בניסיון לקבל משכורת, כל הצוות היה על הפנים, בהשפעת השפעת. מכיוון שהיה כבר סתיו חורף, ומישהו הביא לימונים, נהגתי לסחוט לימון ולשתות עם כוס מים. נשבע באלוהים שאפילו עיטוש לא היה לי או עליית חום או שיעול. האמינו בַשם ולא בנושאי שמו לשווא במשרד הבריאות.

8) אבץ. בקפסולות. 50 מ"ג לכמה ימים. קפסולה אחת ביום. תמיד משפר את המצב החיסוני כי לרוב אין בעודף. אם העור יבש או יש אי נוחות בטנית- הגעתם לרוויה של אבץ.

9) אם אינכם יודעים מה רמת ויטמין D שלכם, קחו 2000 יחידות כל יום לכמה שבועות. אל תחששו. אני איתכם. שלא יפחידו אתכם. רק עשו בדיקת דם למעני. כמה ויטמין יש לכם בדם מעניין אותי מאד. כדי שאוכל לכתוב על כך בעתיד.

10) הבינגו האחרון, כי עשרת הדברות בכל נושא זה די והותר. יש עוד דברים מועילים אך לרובנו זה דיינו. הווירוסים, כמו תאי סרטן, שונאים מצב בסיסי. חומציות עבורם זה IN. כשהמידע הזה בידינו, חצי כפית סודה לשתיה + כף חומץ תפוחי עץ (אורגני, בבקבוק זכוכית כהה) בתוספת מים טובים, והופ לפה, פעמיים ביום.

לא. אל תאמרו לי תודה. עשיתי מה שהייתי חייב לעשות. עם משרד בריאות כמו של כולם, אנחנו בצרות. כדי לשמור על הבריאות צריך להשקיע, בעיקר התנהגותית.

מי חמצן אמרנו.
סודה לשתיה אמרנו.
שמן קוקוס אמרנו.
חומץ תפוחי עץ אמרנו.
ויטמין די בטיפות אמרנו.
אבץ פה ושם.

יאללה, בני עמי, נסיעה טובה וזהירה בתוואי הבריאות.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו
  1. קוראת

    "שמן קוקוס הוא רוצח ללא רחם של כמה נגיפים לא סימפטיים, כמו נגיפי שפעת ואיידס" – האם נמצאה התרופה לאיידס?! באמת?! מומחים יקרים, בבקשה היו יותר זהירים בהצהרות ובהבטחות שלכם, כי זה מאפיל גם על הדברים ההגיוניים והחכמים שאתם כותבים.

  2. מלי

    המלצה חסרת אחריות, כל אלו לא יכולים לבוא במקום חיסון. אם אין רוב מחוסן באוכלוסיה הסיכוי למגיפה עולה, שהרוב לא מחוסנים הוירוס יכול לעבור מוטציות ולהשתנות ואז כל מיני גאונים יכולים לבוא ולומר שהחיסון לא עוזר.

  3. רחלי

    האם המינונים/ההנחיות תקפות גם לגבי ילדים, פעוטות?

  4. רוביק

    ד"ר אבני, שהתמחה בכירורגיה אך לא במדעי התזונה, איננו מתבייש לקבוע ברוב יהירותו וחוצפתו שרופאים ב"שאר התחומים" (ולרמוז גם על דיאטניות הממליצות על מוצרי חלב) שהם "צרה רפואית". מניין עזות המצח והיומרנות שלו, להעליב רבבות רופאים ודיאטניות, שלמדו את מה שהוא לא למד, בבחינת "אני ואפסי עוד"? זו רמה אינטלקטואלית המצופה מרופא? מתי פורסמו מאמרים מדעיים/רפואיים/תזונתיים שלו, כגון על "נזקי" החלב, בכתב עת מקצועי רציני כלשהו? טול קורה מבין עיניך. רוביק

  5. דנה

    תודה לך ד"ר אבני על הידע, המקצועיות והכול מלווה בהומור המיוחד שלך.

  6. גדעון לבב

    דלקות גרון
    דלקות אוזניים
    סכרת נעורים
    הפרעות עיכול
    אי ספיגת סידן
    זיהום החלב על ידי אנטיביוטיקה, הורמונים וסיליקון

  7. גבריאל בן סימון נטורופט

    בס"ד

    שלום דר' אבני
    שמי גבריאל בן סימון ואני נטורופט מיבנה. אני מצדיע לך כול מילה שלך קודש קודשים.דבר אחד שכחת להזכיר רמת פי בגוף מאוזנת שווה 100% בריאות. רמת PH בגוף לא מאוזנת יוצרת סיביבה בטוחה לחיידקים , וירוסים ופטריות ואפילו כולל המחלה הנוראית סרטן.

    אשמח לעבוד לצידך מקצועית. אנחנו משדרים באותו קו מחשבה מקצועי.

    בברכת יום טוב
    דר' גבריאל בן סימון
    נטורופת מוסמך.

  8. נאוה

    לדוגמא לבעלי לחץ דם נמוך כמוני, חומץ זו סכנה.
    אבל בהחלט עניין החלב נכון ועובד.
    תודה לך ד"ר אבני, בזכותך אין בביתנו מוצרי חלב.

  9. אסתי

    גם אני חווה לעג מהסביבה כבר 30 שנה על חשיבתי העצמאית.
    מה לעשות שדרכי הטבעונית הוכיחה את עצמה . ללא תרופות. ללא מוצרים מן החי כמעט.
    כולם סביבי נופלים שדודים בחורף ואנחנו בבית – כאילו אין שפעת בסביבה.
    המשך בדרכך הברוכה, ד"ר אבני!!
    אתה מציל אנשים רבים יותר מאשר הרפואה הקונבנציונלית מצליחה לעשות.

  10. אלי

    לאיזה ידע ומקצועיות התכוונת, דנה? האם לכירורג, "איינשטיין" לפחות, יש ידע מוסמך יותר בסוגיות תזונה מאשר לרופאי משפחה, אנדוקרינולוגים, אונקולוגים, קרדיולוגים, מומחי לתזונה וכו'? מניין? ומניין לך שהידע של ה"איינשטיין" החדש נכון? מדוע לא שכנע את הקהילה הרפואית והתזונתית? וגדעון, מה הוכחת ברשימת שמותיהן של כמה מחלות? אלי

  11. ענבל

    ואאו יופי של כתבה ממש מעודד ומחזק
    טוב שיש אנשים כמוך שאכפת להם מאחרים ובאמת רוצים בבריאותם ולא בכספם.
    לא הכי הבנתי איך מי החמצן עוזר בדיוק.
    שוב תודה רבה והמשך בדרכך

  12. אלה

    ד"ר אבני,
    האם אתה מוכן לדווח לנו מהו שיעור התחלואה והתמותה מאוסטאופורוזיס, וממחלות לב וסרטן לסוגיהן, בקרב "שוטי" החלב לעומת שיעורם בקרב המשתמשים בחלב? ומהי תוחלת החיים של 2 הקבוצות הללו (בישראל, בהולנד, בשווייץ, בגרמניה ובמדינות סקנדינביה, למשל)? אלה

  13. ילי

    מיד אחרי קריאת הכתבה – אתמול – שתיתי פעמיים את הסודה לשתיה וחומץ. וכמובן אמשיך. היום אני מתכוונת להוסיף את שמן הקוקוס האורגני. אני מתכוונת ל"נצל" כל עצה שלך. אני מקווה שתמשיך ותתן את עצותיך.

  14. אלה

    הכוונה בסעיף הנ"ל היא להשוואה בין שותי החלב, שד"ר אבני מכנה אותם בזלזול ובחוצפה "שוטי החלב", לבין האנשים הנמנעים (ברוב סכלותם, יש לומר) משתיית חלב ומאכילת מוצריו.

  15. אלי

    מומלץ שתקראי את דבריו של רוביק בסעיף 5 ואת דברי אלה בסעיף 15 ותסיקי מסקנותייך באופן עצמאי ורציני. אלי

  16. רחלי

    הוראת הדיאטנית, אליה הופניתי ע"י רופאיי, היא חד-משמעית לצרוך כמות לא מבוטלת של מוצרי חלב, במסגרת מערך שלם של הוראות תזונתיות. ביודעי את דעותיך, האם תציע לי לנהוג בניגוד להוראותיה ולהוראת רופאיי? רחלי

  17. מירי זיני

    לדר' אבני, שלום !

    מאמצת בחום את הצעותיך,
    תודה ששיתפת אותנו בידיעותיך !
    מירי

  18. מוטי

    היי מירי,
    את מוזמנת לקרוא את התגובות 3, 5, 11 ו-15, ואולי תעדכני את דברייך.
    רק בריאות. יום נעים. מוטי

  19. אלישבע

    לפי רופאים, דיאטניות ומדענים, מחקרים מצביעים על קשר שלילי בין צריכת חלב לבין הסיכון לחלות בסרטן המעי הגס. אז "שוטי החלב", לפי המלומד אבני, הם אלה שדווקא מקטינים סיכוייהם , באמצעות שתיית חלב, לחלות במחלה קלה זו? אלישבע

  20. אלי

    דוקטור אבני שלום,
    על פי המידע שהובא לידיעתי, חלב ומוצריו הם מקור מצוין לחלבונים ולאבץ, שיש להם חשיבות בריאותית גדולה ביותר בתחומים שונים. אז לשותי החלב, כולל דיאטנים, מדענים, רופאים ואנשים משכילים בכלל, בארץ ובעולם, אתה מתייחס, תוך ניבול פה, כאל שוטים? זוהי רמה? אלי

  21. שני פרופסורסקי

    עד שגילו שזו האמת.
    כיום עושים את זה לאנשים כמו ד"ר אבני.
    אני מוכרחה להודות שגם אני לא במיוחד אוהבת את הסגנון הלוחמני והמזלזל, ויכולה להבין למה קמה מלחמת הגנה נגדו, אבל מסכימה עם התוכן של רוב הדברים. אולי לא עם כל הפרטים, אבל עם העקרון שאומר:
    חזקו את הגוף, הימנעו מצריכת מוצרים שלא מתאימים, ובכך תימנעו ממחלות. חיסון מלאכותי, מעבר לעובדה שיעילותו מוטלת בספק, עלול להיות חלק מהסיבה למוטציות שהולכות ונעשות קשות משנה לשנה.
    אולי חלב הוא טוב כמו שההודים שותים: את מה שנחלב באותו היום מהפרה שאליה הם מתייחסים כאל חיית מחמד ולא כאל מכונה, ובשילוב של תבלינים המסייעים לעיכול. אבל כמו שמקובל לצרוך כיום מוצרי חלב – שום דבר בריא לא יכול לצאת מזה. מהרבה יותר מדי סיבות.
    ולכל המקניטים בנושא ההכשרה המקצועית: בלי קשר להכשרתו האקדמית של ד"ר אבני מעבר להיותו כירורג (כי אני לא יודעת מהי), לרופאים יש מעט מאוד הכשרה בתזונה, ולדיאטניות יש הכשרה מאוד מסויימת שמתאימה את עצמה למה שהממסד אומר. תכנית הלימודים היא אחידה מאוד ולכן לא פלא ש"רוב מוחץ של דיאטניות ממליץ על צריכת חלב". אלה שיעיזו להפעיל קצת חשיבה עצמאית ולצאת נגד הממסד ימצאו את עצמם מחוץ למערכת. לכן לא כל מה שאומרים בעלי הסמכות הפורמלית זו בהכרח האמת.

  22. אלינור

    ד"ר אבני שלום,
    אבקשך לציין היכן ומתי פורסם המחקר שציינת(שבוצע בדנבר?) על השפעת ויטמין די על לחץ דם. בברכה, אלינור

  23. אליהו

    שני היקרה,
    על בסיס איזה ידע מקצועי נכתבו דברייך בסעיף 22? בכל הכבוד, באיזה מקצוע וע"י מי הוסמכת, המאפשר לך לטעון (ברצינות?) נגד דיאטניות ורופאים שלמדו ברצינות שנים ארוכות את מקצועם והוכשרו בו, ונגד הממסד שאת מתיימרת לדעת ולהבין טוב ממנו?
    כל טוב לך ורק בריאות. אלי

  24. אלינור

    לדוקטור אבני שלום,
    מדוע טרם ענית לשאלתי מלפני חודש (!)?
    חג שמח לך, דוקטור

  25. רמי

    במחקרים חשובים שפורסמו בכתבי עת מדעיים בעניין החלב, נמצאו הממצאים הבאים: 1. צריכת מוצרי חלב מגדילה את כמות הסידן בעצם. 2. הוויטמין D והלקטוז שבמוצרי חלב מסייעים בספיגת הסידן בעצם. 3. יוגורט מחזק את המערכת החיסונית. 4. צריכת מוצרי חלב מפחיתה סיכון לסרטן המעי הגס וכן לאירועים מוחיים, ומורידה לחץ דם.רמי

  26. someone who wants to help the masses.

    לרוב אני מקבל את המידע הזה מכתבות שונות שאני מוצא בגוגל (באנגלית) או מסירטונים מעניינים ביוטוב אשר מצולמים לרוב על ידי אנשים שניסו את התרופות/מוצרים על עצמם, כלומר, יש להם ניסיון עם המוצר.

    מי כסף עושים פלאים גם כן, אני מכין בעצמי וצורך על בסיס שבועי. ניתן לשתות בלי שום בעיה (רצוי 5-15ppm), מי חמצן גם כן ניתן לצרוך אוראלית, אבל רק food grade, ולא מומלץ לערבב עם כסף.