עמוד הבית > גישות תזונה > ראו פוד > תאכל זבל, תרגיש זבל תאכל זבל, תרגיש זבל תשאירו ערימת זבל לשבוע ותראו מה קורה לה. אז מה אתם חושבים שקורה בגוף של מי שאוכל זבל כבר הרבה מאוד שנים? שירלי בר מסבירה מה עושים עם זה > מוצרים שאולי יעניינו אותך ליקוגה (LIQOGA) תכנית ליווי אישית ישירות מול אביבית אבירם קרם עיניים אנטיאייג׳ינג | ANTI-AGING EYE CREAM ליווי קבוצתי לאורח חיים בריא ניקוי רעלים הימלאיה תרחיץ פנים טבעי ללא סבון נים וכורכום בנוסף אולי תאהב/י כנס הבריאות שהגיע עד אליי! ברוכים הבאים ל"מבחן הצלחת" להצלחה בחיים גרנולה ביתית קלה ומהירה רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו סמדר בורלא31.12.12 להגיב לא ברור המיצרכים חבל שאין מתכון מלווה שאפשר להדפיס אפשר לקבל עדנה31.12.12 להגיב טעים להפלא . אני עושה את זה קצת שונה .לא הצלחתי להבין איזה עלים את שמה . וכדאי להסביר מהי הספירולינה למתחילים שלא מכירים ומה היא עושה. צביה13.02.13 להגיב מעוניינת בסדנת בישול בתל אביב. ועשית לי חשק להוציא מהארון את המסחטה ולהכין את הפלא שהכנת.
עדנה31.12.12 להגיב טעים להפלא . אני עושה את זה קצת שונה .לא הצלחתי להבין איזה עלים את שמה . וכדאי להסביר מהי הספירולינה למתחילים שלא מכירים ומה היא עושה.
צביה13.02.13 להגיב מעוניינת בסדנת בישול בתל אביב. ועשית לי חשק להוציא מהארון את המסחטה ולהכין את הפלא שהכנת.
לא ברור המיצרכים חבל שאין מתכון מלווה שאפשר להדפיס אפשר לקבל
טעים להפלא . אני עושה את זה קצת שונה .לא הצלחתי להבין איזה עלים את שמה . וכדאי להסביר מהי הספירולינה למתחילים שלא מכירים ומה היא עושה.
מעוניינת בסדנת בישול בתל אביב. ועשית לי חשק להוציא מהארון את המסחטה ולהכין את הפלא שהכנת.