עמוד הבית > גישות תזונה > ראו פוד > תאכל זבל, תרגיש זבל תאכל זבל, תרגיש זבל תשאירו ערימת זבל לשבוע ותראו מה קורה לה. אז מה אתם חושבים שקורה בגוף של מי שאוכל זבל כבר הרבה מאוד שנים? שירלי בר מסבירה מה עושים עם זה > מוצרים שאולי יעניינו אותך ויטמין C ליפוזומלי ST COOL גדילטבע 120 כמוסות LIPO MAG – מגנזיום גליצינאט ליפוזומלי LIPO HAIR&NAILS מולטיויטמין מתוגבר לסיוע בחיזוק והתחדשות השיער בנוסף אולי תאהב/י 7 כלים פשוטים להיפטר מהשמנה בטנית בגיל המעבר חטיף רואו טעים מתמרים ואגוזים שייק ירוק מושלם לאחה"צ רגוע רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו סמדר בורלא31.12.12 להגיב לא ברור המיצרכים חבל שאין מתכון מלווה שאפשר להדפיס אפשר לקבל עדנה31.12.12 להגיב טעים להפלא . אני עושה את זה קצת שונה .לא הצלחתי להבין איזה עלים את שמה . וכדאי להסביר מהי הספירולינה למתחילים שלא מכירים ומה היא עושה. צביה13.02.13 להגיב מעוניינת בסדנת בישול בתל אביב. ועשית לי חשק להוציא מהארון את המסחטה ולהכין את הפלא שהכנת.
עדנה31.12.12 להגיב טעים להפלא . אני עושה את זה קצת שונה .לא הצלחתי להבין איזה עלים את שמה . וכדאי להסביר מהי הספירולינה למתחילים שלא מכירים ומה היא עושה.
צביה13.02.13 להגיב מעוניינת בסדנת בישול בתל אביב. ועשית לי חשק להוציא מהארון את המסחטה ולהכין את הפלא שהכנת.
לא ברור המיצרכים חבל שאין מתכון מלווה שאפשר להדפיס אפשר לקבל
טעים להפלא . אני עושה את זה קצת שונה .לא הצלחתי להבין איזה עלים את שמה . וכדאי להסביר מהי הספירולינה למתחילים שלא מכירים ומה היא עושה.
מעוניינת בסדנת בישול בתל אביב. ועשית לי חשק להוציא מהארון את המסחטה ולהכין את הפלא שהכנת.