supherb_Fly
supherb_Fly

שקשוקה טבעונית

מאת: אולגה טוכשר
זמן קריאה: < 1 דקה

צילום: אולגה טוכשר

PassoverFocus_IN

מצרכים ל-2-3 מנות:

לקציצות הטופו:

1 חבילת טופו חומוס בטעם טבעי של "משק וויילר"

1/2 כפית מלח הודי שחור

1/4 כפית פלפל

½  כפית כורכום

 

לשקשוקה:

1-2 כפות שמן זית

1 בצל קטן, חתוך לקוביות

400 גרם (1 פחית) עגבניות מרוסקות

2-3 כפות רסק עגבניות

כפית מלח ים אטלנטי

1/2כפית פלפל שחור גרוס

½ כפית פפריקה מתוקה

1 חופן עלי כוסברה, קצוצים

 

הכנה:

  1. שמים במעבד מזון את כל מרכיבי "הקציצות" וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה ודביקה. טועמים ומתקנים את התיבול. שומרים בצד.
  2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל כ-4-5 דקות עד להזהבה.
  3. מוסיפים את העגבניות המרוסקות והרסק, מערבבים ומטגנים במשך כ-5-6 דקות.
  4. מכדררים בידיים רטובות קציצות פחוסות מתערובות הטופו (אפשר להשתמש בתבנית חצי עיגול או כף גלידה) ומכניסים בעדינות לשקשוקה.
  5. מכסים ונותנים לשקשוקה להתבשל במשך כ-5 דקות על אש קטנה.
  6. מגישים מיד.

 

המתכונים באדיבות משק ויילר.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו