natu_Fly
natu_Fly

קוקטייל לשיפור העיכול

מאת: פט קרוקר וסוזן איגלס מתוך הספר "להוציא את המיץ"- הוצאת פוקוס
זמן קריאה: < 1 דקה
natu_In

3-2 מנות

משקה רב-עוצמה זה יגרום לזרימה שופעת של מיצי עיכול. לקבלת גרסה מתונה יותר, הוציאו מהמתכון את השום.
הגישו לפני או אחרי ארוחת הערב בכוסות קטנות עם קרח. כדי להעצים את הטעם עוד, הוסיפו קורטוב פלפל חריף.

חומרים:

2 עגבניות שטופות וחתוכות לפלחים
2 גזרים שטופים היטב
¼ שומר חתוך לקוביות
1 שן שום
4 עלי ריחן (בזיליקום) שטופים
4 גבעולי שמיר שטופים
2 גבעולי קורנית (תימין) שטופים
2 גבעולי סלרי שטופים
1 סלק שטוף היטב וחתוך לקוביות
½ כפית (2 מ"ל) כורכום טחון
¼ כפית (1 מ"ל) אבקת חרדל
¼ כפית (1 מ"ל) כמון טחון
קורט ציפורן טחונה (לבחירתכם)

אופן הכנה:

סחטו במסחטת מיץ את העגבניות, הגזרים, השומר, השום, הריחן, השמיר, הקורנית, הסלרי והסלק. מזגו לקנקן וערבבו עם כורכום, חרדל, כמון
וציפורן.

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו