Elima_01

Powered by WP Bannerize

Trima_saffron

Powered by WP Bannerize

פסטה פומודורה רואו RAW

מאת: - שפית של רו-פוד ומרצה לתזונה ובריאות טבעית
מנה עיקרית רואו לחלוטין, המבוססת על מנה קלאסית מהמטבח האיטלקי. הרכיבים מפתיעים והטעם ישבה אתכם, כמו גם הקלילות שאחרי הארוחה. לעוד מתכונים טעימים ובריאים של דפנה אמון - בואו לפגוש אותה בסדנאות של פסטיבל אביב בריא!
פסטה פומודורה רואו, מתכון של דפנה אמון

צילום: דפנה אמון

המרכיבים

לאטריות

2 זוקיני טריים חתוכים לאטריות באמצעות קולפן זוליאנים או ספירולייזר

לרוטב פומודורה

אופן ההכנה

במעבד מזון מניחים את כל מרכיבי הרוטב, חוץ מהאבוקדו וטוחנים עד קבלת מרקם אחיד. מוסיפים את האבוקדו וממשיכים לטחון מעט זמן עד מרקם אחיד. טועמים. מתקנים טעמים. מערבבים עם אטריות הזוקיני ומגישים. מומלצץ לצד סלט ירוק.

לעוד מתכונים טעימים ובריאים של דפנה אמון – בואו לפגוש אותה בסדנאות של פסטיבל אביב בריא!

השאירו תגובה: