פטה פקאן
חומרים:
1-2 כוסות פקאן
כף טחינה גולמית
חצי לימון
כף רוטב סויה
חופן פטרוזיליה
בצל ירוק
גמבה
אופן הכנה:
בבלנדר 2-1 כוסות פקאנים מושרים ומסוננים, כף טחינה גולמית/ שקדיה, מיץ מ- ½ לימון, כף רוטב סויה ומים לפי הצורך.
מקצצים מעל פטרוזיליה, בצל ירוק וגמבה
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |


