Guy Noam_OZEN

Powered by WP Bannerize

obari3

Powered by WP Bannerize

סלט רו-פוד בסגנון פאד-תאי עם רוטב אסייתי קרמי ומשגע

מאת: - שפית של רו-פוד ומרצה לתזונה ובריאות טבעית
זה מתחיל בסלט רו-פוד צבעוני ועסיסי, שמשדכים לו את הרוטב המושלם, והופך להיות מוקפץ אסייתי ממכר על טהרת ה-Raw-Food, מזון מלא-חיים ועוצמה
דפי אמון

אחת המנות הראשונות שגרמו לי להתאהב בעולם הרו-פוד.

זה מתחיל בסלט צבעוני ועסיסי אשר משדכים לו את הרוטב המושלם הופך להיות מוקפץ אסייתי ממכר על טהרת ה-Raw-Food, מזון מלא-חיים ועוצמה. זוהי מנה שתמיד שובה את לב האורחים שלי שמתענגים על הרוטב המיוחד והכל-כך פשוט להכנה.

בסדנת "רו-פוד: סלטים, רטבים וממרחים" עם דפנה אמון נלמד איך להיות מאסטרים בהכנת רטבים וממרחים בריאים ומהירים שיגרמו לכם להתאהב מחדש בתזונה הטבעית.

יום שישי ה-17/11, 9:30, "אוכלים בריא 9", גבעתיים. לכרטיסים לחצו כאן. מספר המקומות מוגבל.

המצרכים

לבסיס המנה

5 עלי חסה קצוצה לרצועות
1 כוס עלי בייבי-תרד/רוקט
2 זוקיני טריים חתוכים לאטריות באמצעות ספירולייזר או קולפן ז'וליאנים
1 גזר חתוך לז'וליאנים
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
1/2 כוס כרוב סגול פרוס דק-דק

לרוטב

3 כפות טחינה גולמית
חצי כוס מיץ תפוזים
2 תמרים
1 כף מיץ לימון
פרוסת ג'ינג'ר דקה
¼ שן שום (רשות)
2 כפות מחית תמרינדי (רשות)

לעיטור

חופן שברי-פסטוק טבעי לא קלוי – רשות
חופן כוסברה קצוצה
חופן בצל-ירוק קצוץ (רק החלק הירוק)

אופן ההכנה

הכנת הרוטב

בבלנדר מניחים את כל מרכיבי הרוטב ומפעילים על עוצמה גבוהה עד קבלת רוטב סמיך ואחיד. הרוטב יכול להישמר יום-יומיים במקרר

הרכבת המנה

בקערת ערבוב מניחים את כל ירקות המהווים את הבסיס למנה.
מוזגים מעל את הרוטב ומערבבים היטב.
מניחים בקערת הגשה ומפזרים מעל את עיטורי הפסטוק, כוסברה, בצל-ירוק ולימון

מגישים מיד.

צרו קשר עם דפנה אמון – בריאות ותזונה טבעית
* שדות חובה
שלחו
השאירו תגובה: