loading
loading

מרק שורשים ועדשים שחורות

מאת: טרי אדלר
זמן קריאה: < 1 דקה
loading
המצרכים: 
1 בצל קצוץ
3 גזרים חתוכים
1 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה
1 בטטה
2 גבעולי עלי סלרי
1 סלסלה פיטריות חתוכות
1/2 כוס עדשים שחורות שטופות. אין צורך בהשרייה.
1/4 כוס גריסי פנינה
2-3 כפות שמן
1 כפית תערובת תבלין קארי
1 כפית פפריקה
מלח, פלפל שחור
6-7 כוסות מים או ציר מרק

 

אופן ההכנה:
 1. בסיר עמוק מאדים קלות בשמן את הבצל עד להזהבה.
2. חותכים את כל הירקות לקוביות, מוסיפים לסיר ומאדים מספר דקות.
3. מוסיפים את התבלינים והעדשים.
4. מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה.
5. מוסיפים את גריסי הפנינה, מביאים לרתיחה נוספת. מנמיכים את האש ומבשלים כשעה עד שגריסי הפנינה תפוחים ורכים.
6. מתקנים תיבול ומגישים.

 

מוזמנים לאהוב ולשתף 🙂
פשוט.טעים ובריא
טרי אדלר, נטורופתית ומאמנת ב NLP לבריאות ואיכות חיים
רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו