Triterra_Reishi_fly
Triterra_Reishi_fly

חטיף אצבעות טמפה

מאת: ליאת גינזבורג נטורופתית N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
Triterra_Reishi_IN

חטיף אצבעות טמפה:


מפשירים את הטמפה,


חותכים לרצועות ברוחב אצבע ומטגנים במעט שמן זית (אפשר גם בשמן שומשום לקבלת טעם קצת שונה).


לאחר שצד אחד מזהיב הופכים לצד אחר וכך מטגנים קלות את כל הצדדים.


מכינים קערית עם רוטב סויה שאתם אוהבים, טובלים כל אצבע ואוכלים.


בשבילי זה ממש מעדן. זה תחליף טוב לצ'יפס, ארוחה מזינה ומהירה להכנה וכמובן שאפשר לטבול ברטבים ומטבלים שונים, נסו עם מטבל הקשיו- סויה, או עם מטבל ע"ב יוגורט.


מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו