Jeliat_Fly
Bari15_Fly

דייסת קוואקר מצ'ופרת

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

חומרים:

4 כפות גדושות קוואקר (מהפתיתים הדקים)
1 תמר מג'הול אורגני
קמצוץ אגוזי מלך שבורים גס
מים רותחים

אופן ההכנה:

שמים את הקוואקר בקערית אכילה, כמו מרקייה למשל
יוצקים מים רותחים כדי כיסוי, מומלץ שלא תהיה דלילה מידי.
קוצצים את התמר לקוביות קטנות.
מוסיפים את האגוזים, מערבבים.
מניחים צלחת על המרקייה כדי לאטום אותה, ממתינים 3-4 דקות לספיגת המים בקוואקר.

גיוון:
ניתן להוסיף בשלב זה רבע כוס חלב סויה בטעם וניל, בשביל המתיקות. ניתן לזרות מלמעלה גם קינמון.
ניתן גם במקום תמר, או בתוספת לתמר, להוסיף קצת צימוקים לפני הוספת המים החמים.
אפשר גם לקצוץ לתוך הקוואקר תפוח עץ טרי ופיסת ג'ינג'ר טרי קצוצה דק (במקום התמר והאגוזים, אבל אפשר גם וגם) כמו כן ניתן להוסיף כפית של ממרח שקדיה.


מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו