BODY_B_FLYL

Powered by WP Bannerize

MY_P_FLYR

Powered by WP Bannerize

בטטות צלויות עם דבש ושומשום

מאת: אורי מאיר ציזיק
סדר באכילה לפי הרמב"ם

מתי יגיע תור הבטטה? צילום: 123RF

לבטטות יש טעם מתוק וצבע דבשי, הן מתמסרות בקלות להתערבותו של הדבש.

המרכיבים:

בטטה גדולה
כף דבש
כף שומשום
שמן זית

אופן ההכנה:

1.חותכים את הבטטה לפרוסות עגולות ודקות ביותר.
2.מערבבים את פרוסות הבטטה עם שמן זית וצולים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות על תבנית עם נייר אפייה עד שהבטטות משחימות.
3.מוציאים את הבטטות מהתנור ומניחים על צלחת הגשה.
4.מזליפים מעל דבש, מפזרים שומשום ומגישים.

לאתר של אורי

השאירו תגובה: