eco_2020_FLY
PASHUT_MIG

בטטות צלויות עם דבש ושומשום

מאת: אורי מאיר ציזיק
סדר באכילה לפי הרמב"ם

מתי יגיע תור הבטטה? צילום: 123RF

לבטטות יש טעם מתוק וצבע דבשי, הן מתמסרות בקלות להתערבותו של הדבש.

המרכיבים:

בטטה גדולה
כף דבש
כף שומשום
שמן זית

אופן ההכנה:

1.חותכים את הבטטה לפרוסות עגולות ודקות ביותר.
2.מערבבים את פרוסות הבטטה עם שמן זית וצולים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות על תבנית עם נייר אפייה עד שהבטטות משחימות.
3.מוציאים את הבטטות מהתנור ומניחים על צלחת הגשה.
4.מזליפים מעל דבש, מפזרים שומשום ומגישים.

MY_07_IN250

לאתר של אורי

השאירו תגובה: