Bari15_Fly
LiveWell_Fly

שעועית ירוקה ורימון ברוטב לימונים

מאת: איילת בוקר נוה תזונאית טבעית ומנחה סדנאות בישול בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

חומרים:

750  גר' שעועית ירוקה
1     כוס גרגרי רימון (אפשר להמיר בחמוציות)
0.5  כוס מיץ לימון
1     כף דבש
1     כפית חרדל אורגני
3     שיני שום כתושות
3     כפות שמן זית
מעט גרידת לימון / ליים
2     כפות שומשום מלא / שחור קלוי כדקה
3     כפות שקדים קצוצים קלויים כדקה

 

אופן הכנה:

שוטפים את השעועית וחותכים לחתיכות באורך 1-2 ס"מ. מאדים עד לריכוך (הנחיות אידוי במתכון למתבל סלק), מעבירים לקערה. משאר החומרים, פרט לשקדים והשומשום, יוצרים רוטב אחיד אותו יוצקים על השעועית והרימוים. זורים את השקדים והשומשום מעל.

* אם מכינים מראש, כדאי לצקת את הרוטב ממש לפני ההגשה וכן – לזרות את השקדים והשומשום רק אז.

מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו