פטוצ'יני
פטוצ'יני
חומרים:
חותכים את בצק הפסטה לרצועות בעזרת המכונה.
שמן זית
שום כתוש
עגבניות שרי
בזיליקום טרי
עגבניות מיובשות
פטרוזיליה
מלח
צ'ילי גרוס
אופן הכנה:
1. חותכים את עגבניות השרי לחצאים ואת העגבניות המיובשות לרצועות דקות.
2. קוצצים את הפטרוזיליה ואת הבזיליקום.
3. מחממים מעט שמן זית במחבת ומוסיפים את השום, העגבניות המיובשות והשרי, ואת עשבי התיבול והצ'ילי ומטגנים בעדינות מבלי להשחים את השום.
4. מוסיפים את הפסטה ומערבבים על אש גבוהה, ממליחים ומגישים.
*אם הפסטה יבשה מידי ניתן להוסיף מעט יין לבן או ממי הבישול של הפסטה בזמן הערבוב.
מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיום | סידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |