LiveWell_Fly
Jeliat_Fly

פודינג אורז ותפוחים ברוטב פירות יער

מאת: ורד שומרוני תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

חומרים:

כוס אורז חום
2 כוסות חלב 3% שומן
2 תפוחי עץ גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
רבע כוס מים
4 כפות דבש
כפית תמצית וניל
שמינית כפית קינמון טחון
500 גרם פירות יער, ניתן לקנות קפואים
כפית סוכר

אופן ההכנה:

מערבבים את האורז עם החלב בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך שעה ומניחים בצד.
בסיר שני מערבבים יחד תפוחים, מים , דבש , וניל וקינמון. מביאים לרתיחה,
מנמיכים את הלהבה , ומבשלים במשך 10 דקות, עד שהתפוח מתרכך.
מרסקים את פירות היער עם הסוכר למחית חלקה במעבד המזון.
מערבבים את האורז עם הפירות המבושלים, ומחלקים לקעריות הגשה. מגישים חם , או בטמפרטורת החדר.


מתכונים בריאים | פורום תזונה בריאה | תוספי מזון | אומגה 3 | אינדקס מחלות | ויטמין C | ספרי בריאות | ויטמינים ומינרלים | הריון ולידה | תזונה ילדים | קוליטיס | מגנזיוםסידן | אינדקס גליקמי | אנרגטיקה של מזונות | יוגה ותזונה | בתי טבע | אינדקס צבעי מאכל | תוספי תזונה | ויטמין B12 | בישול בריא | מתכוני בריאות | תזונה בהריון | שפעת | אורגני | אוכל בריא | ויטמין E | סרטן | ספרי תזונה | סוכרת | סרטוני תזונה בריאה | השמנת יתר | לאכול בריא | חומצות אמיניות | אלרגיות | עצירות | דף הבית | הרשמה לעידכונים | שלשול | ויטמין A | קרוהן | איורוודה -רפואה הודית |

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו