עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > מלטיטול מלטיטול סוכר רב-כוהלי המופק בתהליך תסיסה מהדו-סוכר מלטוז. משמש להמתקה וכן כמייצב בתעשיית המזון, כסופג לחות וכמלחלח. מוצרים שאולי יעניינו אותך Qi Bao Plus כתב העת תזונה פלוס - הזמנת חוברות ורכישת מנוי שוקולד מריר בטעמים אבקת קולגן טבעי ®Evergreen - אברגרין Bara roga | ברא רוגע בנוסף אולי תאהב/י פיצה על בסיס בצק בטטה טיפים לשיפור היציאות טרטר סלמון עם אבוקדו רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו