עמוד הבית > מילון מונחים בתזונה > לתת לתת הלתת היא שעורה נבוטה וקלויה. בזמן הנביטה נוצר, בין היתר, גם סוכר הלתת, המורכב משתי יחידות של גלוקוז ונקרא גם "מלטוז". מוצרים שאולי יעניינו אותך הימלאיה תרחיץ פנים טבעי ללא סבון נים וכורכום EXTRA C - 950MG ספירולינה נוזלית במיצוי סדרת הכורכומין של נייצ'רספרו "סופרפוד - שער למטבח חדש" מאת אומינה אומגה 3 גליל שמן דגים בנוסף אולי תאהב/י פיצה על בסיס בצק בטטה טיפים לשיפור היציאות טרטר סלמון עם אבוקדו רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו