אטריות אורז עם בצל וכורכום
מאת: ליזה ארזואן
- מאבחנת באירידיולוגיה ורפלקסולוגיה. מטפלת בתזונה, צמחי מרפא, פרחי באך, רפלקסולוגיה, דמיון מודרך ועוד
המרכיבים
אטריות אורז
בצל
כורכום
שמן זית
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות כמו פסטה ומסננים.
מקפיצים את הבצל במחבת עד שמזהיב מעט.
כשהאטריות מוכנות מערבבים עם הבצל ומוסיפים מעט כורכום. על סגולותיו של הכורכום ומדוע רצוי לשלב אותו בתפריט שלכם, תוכלו לקרוא כאן
צרו קשר עם ליזה ארזואן