Bari15_Fly
Jeliat_Fly

תזונה יוגית לחג הפסח

מאת: ניצה פנחסי ורחל זיס
זמן קריאה: 2 דקות
מה בין חג הפסח לעקרונות התזונה היוגית? בכתבתן של רחל זיס, יוגה תרפיסטית וניצה פנחסי, תזונאית ומורה ליוגה.

צילום: 123RF

Bari15_In

חיי היוגי משלבים תרגול פיסי ומנטאלי, נשימה נכונה, תזונה נכונה, חשיבה חיובית והרפיה (מדיטציה).
למזון שאנו אוכלים יש השפעה ישירה על גופנו ועל מצבנו הנפשי. היוגי אוכל כדי לחיות, ואכילה מתונה היא המפתח.

תזונה יוגית – עקרונות

 

תזונה יוגית לחג הפסח

 

להלן שני מתכונים טעימים ובריאים לחג הפסח על פי עקרונות התזונה היוגית:

סירות חצילים בתנור

 

עוגת בריאות כשרה לפסח

 

להוסיף:

 

אופן הכנה:

 

לערבב את החומרים היטב בבלנדר / במעבד המזון
להוסיף ¾ כוס אגוזים קצוצים גס ו ½ כוס צימוקים
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות, במשך 40 דקות

 

בתיאבון!

 

כותבות:
ניצה פנחסי, תזונאית ומורה ליוגה  nitzapi@yahoo.com
רחל זיס, יוגה תרפיסטית   rachels1950@walla.com

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו