תפוחי אדמה אדומים מתובלים
אוהבים תפוחי אדמה? אין שום סיבה לוותר עליהם!
הערך הקלורי של 100 גרם תפוחי אדמה לאחר צלייה הוא 90 קלוריות.
ניתן לשחק עם התבלינים לפי מה שאוהבים, וזה תמיד יוצא טעים.
למתכוני בריאות נוספים עם תפוחי אדמה:
תבשיל תפוחי אדמה, סלק כתום וחומוס
מתכון לתפוחי אדמה אדומים מתובלים
מצרכים:
7 תפוחי אדמה אדומים
כף טימין יבש
כף דבש
מלח גרוס
צ'ילי גרוס
ספריי שמן
הוראות הכנה:
חותכים את תפוחי האדמה לשמיניות או קוביות איך שאוהבים (רצוי להשאיר עם הקליפה).
מבשלים בסיר עם הרבה מים וכף מלח עד לחצי ריכוך (לא בישול מלא).
מסננים את תפוחי האדמה מהמים, מזלפים מעל כף דבש, מפזרים את הטימין, הצ'ילי והמלח ומרססים 4 התזות של ספריי שמן.
מעבירים לנינג'ה באייר פריי על 200 מעלות ל-20 דקות או בתנור על 220 מעלות.
אחרי 10 דקות מערבבים בעדינות.
לפרופיל של ריקי גולדשמידט באינסטגרם
אהבתם את המתכון? לא מוכנים לוותר על פחמימות? צודקים!
בואו ללמוד גם איך להכין בורקס מדהים בגרסה החטובה ואיך לאכול פיתות ולרדת במשקל
מוזמנים להרצאה + סדנה של ריקי גולדשמידט שתתקיים במוצ"ש ה-22.3.
כי אפשר לאכול טוב וטעים, בלי שום חסכים, ולהתחטב!
כל הפרטים על הסדנה כאן
בורקסים בגרסה החטובה. צילום: ריקי גולדשמידט