בורגול עם ירקות
אחרי כל אוזני ההמן והמשלוחים המתוקים של פורים, זה בדיוק הזמן לחזור לאיזון עם אוכל מזין וממלא באנרגיה טובה… ומה יותר מתאים ממנה קלילה, צבעונית ומשביעה של בורגול עם ירקות?
קבלו מתכון פשוט להכנה, עשיר בסיבים תזונתיים ובטעמים טבעיים שיחזירו את הגוף למסלול הבריא – בכיף ובקלות!
למתכוני בריאות נוספים על בסיס בורגול:
קציצות כרובית וברוקולי על מצע מג'דרה בורגול
מתכון לבורגול עם ירקות
מצרכים:
כוס בורגול רגיל (לא דק)
גזר חתוך לקוביות קטנות
בצל סגול בינוני קצוץ קטן
קישוא חתוך לקוביות קטנות
2 פרחים של ברוקולי קצוצים דק
כף רסק עגבניות
חצי כפית חוויאג'
מלח/פלפל או פתיתי צ'ילי חריף
הוראות הכנה:
לרסס סיר בספריי שמן ולהקפיץ את כל הירקות הקצוצים יחד.
להוסיף מעט מים ולהמשיך להקפיץ בשיטת טיגון אידוי כ-2-3 דקות.
להוסיף כוס בורגול, 2.5 כוסות מים רותחים, תבלינים ורסק.
להביא לרתיחה ולהוריד לחום בינוני למשך 10 דקות.
לסופרי הקלוריות, ב-100 גרם בורגול מוכן יש כ-80 קלוריות.
בתיאבון!
לפרופיל של ריקי גולדשמידט באינסטגרם
אהבתם את המתכון? לא מוכנים לוותר על פחמימות? צודקים!
בואו ללמוד גם איך להכין בורקס מדהים בגרסה החטובה ואיך לאכול פיתות ולרדת במשקל
מוזמנים להרצאה+סדנה של ריקי גולדשמידט שתתקיים במוצ"ש ה-22.3.
כי אפשר לאכול טוב וטעים, בלי שום חסכים, ולהתחטב!
כל הפרטים על הסדנה כאן
בורקסים בגרסה החטובה. צילום: ריקי גולדשמידט